Info & Spelregels

Nieuwegein, maart 2020

Betreft: Coronavirus

Beste klanten van de Gein Express,
Velen van u hebben de oorlog meegemaakt. Op 5 mei vieren we zelfs 75 jaar bevrijding! Helaas staat de wereld momenteel helemaal op z’n kop! Het zijn moeilijke tijden! Juist voor de eenzame ouderen, de doelgroep voor wie wij de Gein Express zijn opgestart en voor wie wij zo graag elke dag rijden. Laten we zuinig zijn op elkaar en de opgelegde maatregelen van het RIVM blijven volgen. De leefregels worden constant aangescherpt. Ook wij weten niet wanneer we het normale leven weer kunnen oppakken. Voor dit moment kunnen we u het volgende mededelen:

Boekingen april 2020 - geannuleerd
Helaas hebben wij moeten besluiten om alle gemaakte boekingen voor de maand april te annuleren. We kunnen nu niet gezellig naast elkaar in het busje zitten en tegelijkertijd afstand houden van elkaar! Bovendien zijn de restaurants, musea en andere locaties gesloten, zodat een kopje koffie of lunch onderweg niet mogelijk is.

Boekingen mei 2020
Tevens hebben we besloten om voor de maand mei géén programmaboekje te maken. Dat heeft weinig zin. U verheugt zich op een leuk uitje, gaat dit boeken en wij moeten u alsnog afbellen. De teleurstelling is dan weer groot!

Boekingen vanaf juni 2020
Omdat we alle hoop houden om vanaf juni weer te kunnen rijden, zullen we vanaf die maand weer een programmaboekje maken. Dat is echter geheel afhankelijk van de maatregelen en voorschriften die op dat moment gelden. Mocht de regering besluiten dat het openbare leven weer op gang kan komen, dan gebeurt dat mondjesmaat en zullen de kwetsbare ouderen als laatste groep verlost zijn van de quarantaine.

Vanaf deze plaats willen bestuur en vrijwilligers van de Gein Express u laten weten dat we aan u denken en met u meeleven. We wensen u heel veel sterkte. Blijft gezond, zodat we straks weer met elkaar op stap kunnen naar al die leuke bestemmingen!

Vriendelijke groeten van Ad Visschers
Namens het bestuur en stuurgroep van de Gein Express

Spelregels

 • Voor de uitstapjes moeten zich minimaal 4 personen aanmelden, anders gaat het uitstapje niet door.
 • Als de rit niet doorgaat, wordt u 2 dagen vóór het uitje gebeld.
 • Als er 7 personen meegaan is de bus vol. Als u zich daarna aanmeldt, zetten wij u op de wachtlijst. Indien deze activiteit de maand erop weer wordt aangeboden, krijgt u voorrang. We hopen dat op deze manier iedereen aan de beurt kan komen.
 • U wordt de dag of avond vóór het uitje gebeld dat de rit doorgaat.
 • De ophaaltijd die vermeld wordt in het programma, is de tijd waarop de eerste klant thuis wordt opgehaald.
 • Bent u echter de laatste klant in de route, dan kan het zijn dat u even moet wachten tot wij bij u zijn.
 • ’s Morgens wordt u gebeld met het bericht dat de bus er aan komt.
 • U wordt thuis opgehaald en natuurlijk ook weer thuis gebracht.
 • Entree, consumpties en lunch zijn niet in de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld in het programma. U kunt natuurlijk altijd zelf een lunchpakketje meenemen.
 • Wilt u de kosten van de bus zoveel mogelijk met gepast geld te betalen?
 • Wij willen u een leuke en aangename dag bezorgen.
 • Mocht u vragen of op- en aanmerkingen hebben, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daarvan op de hoogte brengt.
 • Ook tips voor uitstapjes zijn van harte welkom. U kunt ze doorgeven aan Gery Eikelboom, projectleider van de Gein Express, via 06 21 23 49 93 of per e-mail naar stichtinggeinexpress@hotmail.nl

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Afmelden voor een uitstapje kan tot twee dagen van te voren

 1. Bij een annulering korter dan 2 dagen (48 uur) voor het uitje
  • ontvangt u een nota ad € 10,-- administratiekosten.
  • indien vooraf door ons al een ticket is voldaan, dan betaalt u € 10,-administratiekosten plús de kosten van het ticket.
 2. Bij een annulering langer dan 2 dagen voor het uitje betaalt u geen administratiekosten. Echter, als vooraf door ons al een ticket is voldaan, ontvangt u wel een nota voor de kosten van dat ticket.

Alleen bij acute gevallen wordt hiervan afgeweken.

WIJ WENSEN U GOEDE REIS EN HEEL VEEL PLEZIER!