Over ons

Nieuwegein, maart 2020

Betreft: Coronavirus

Beste klanten van de Gein Express,
Velen van u hebben de oorlog meegemaakt. Op 5 mei vieren we zelfs 75 jaar bevrijding! Helaas staat de wereld momenteel helemaal op z’n kop! Het zijn moeilijke tijden! Juist voor de eenzame ouderen, de doelgroep voor wie wij de Gein Express zijn opgestart en voor wie wij zo graag elke dag rijden. Laten we zuinig zijn op elkaar en de opgelegde maatregelen van het RIVM blijven volgen. De leefregels worden constant aangescherpt. Ook wij weten niet wanneer we het normale leven weer kunnen oppakken. Voor dit moment kunnen we u het volgende mededelen:

Boekingen april 2020 - geannuleerd
Helaas hebben wij moeten besluiten om alle gemaakte boekingen voor de maand april te annuleren. We kunnen nu niet gezellig naast elkaar in het busje zitten en tegelijkertijd afstand houden van elkaar! Bovendien zijn de restaurants, musea en andere locaties gesloten, zodat een kopje koffie of lunch onderweg niet mogelijk is.

Boekingen mei 2020
Tevens hebben we besloten om voor de maand mei géén programmaboekje te maken. Dat heeft weinig zin. U verheugt zich op een leuk uitje, gaat dit boeken en wij moeten u alsnog afbellen. De teleurstelling is dan weer groot!

Boekingen vanaf juni 2020
Omdat we alle hoop houden om vanaf juni weer te kunnen rijden, zullen we vanaf die maand weer een programmaboekje maken. Dat is echter geheel afhankelijk van de maatregelen en voorschriften die op dat moment gelden. Mocht de regering besluiten dat het openbare leven weer op gang kan komen, dan gebeurt dat mondjesmaat en zullen de kwetsbare ouderen als laatste groep verlost zijn van de quarantaine.

Vanaf deze plaats willen bestuur en vrijwilligers van de Gein Express u laten weten dat we aan u denken en met u meeleven. We wensen u heel veel sterkte. Blijft gezond, zodat we straks weer met elkaar op stap kunnen naar al die leuke bestemmingen!

Vriendelijke groeten van Ad Visschers
Namens het bestuur en stuurgroep van de Gein Express
geinexpress-overons

Onze onmisbare vrijwilligers

De Gein Express beschikt over een kleine 40 vrijwilligers die zich volledig inzetten als chauffeur of begeleider om de ouderen in Nieuwegein een gezellige dag te bezorgen. Zij zijn voor het bestuur de ogen en oren.

Twee keer per jaar is er een bijeenkomst met de vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomsten komen allerlei zaken aan de orde om, waar nodig, verbeteringen/ veranderingen door te voeren. Dit alles om tegemoet te komen aan de wensen van de ouderen. 

Deze vrijwilligers zijn:

Marian van den Akker / Ad van Alphen / Mieke Anaya / Marien Barnard / Henny Bruinsma / Laura Bruinsma / Marion Bruinsma / Lies van Dam / Rebecca van Dort / Didy Eikelenboom / Rinus van Engelen / Laurien van Engelen / Rieta van Ginkel / Ton Jägers / Jean Kaapaan / Angela Kok / Pieter Kole / Marlous van Leersum / Harry Meerts / Ina van Nes / Alie Noom / Joop Pepplinkhuizen / Els Plomp / Hetty Pothof / Jos van Rossum / John Schoordijk / Hannie Sipman / Rens Tersteeg / Ton Smit / Bernard Straatman / Wil Verhoef / Dien Verhoef / Conny van der Wal / Loek de Wit.

Webmaster: Ad Vos.