Nieuws

corona geinexpressimageedit 10 8924265422  

 Beste leden,

 

Het bestuur heeft vanwege de oplopende besmettingen met het coronavirus vandaag besloten om de uitjes over de periode maandag 5 oktober t/m dinsdag 20 oktober te annuleren. De door het kabinet op maandag jl. afgekondigde strengere maatregelen gelden voor een periode van 3 weken, waarna er een evaluatie van het effect van deze maatregelen zal plaatsvinden. De verwachting is dat er op dinsdag 20 oktober weer een persconferentie door premier Rutte zal worden gehouden. Dan zal blijken of we weer de uitjes kunnen hervatten of dat we voorlopig moeten stoppen.

 

In de genoemde periode zitten 5 uitjes t.w.:

1. Zaterdag 10 oktober Bezoek Intratuin in Ter Aar, vrijwilligersteam Dien en Wil Verhoef
2. Dinsdag 13 oktober Bezoek en Rondleiding Gassan Diamonds te Amsterdam, vrijwilligersteam Lies van Dam en Ad Vos
3. Woensdag 14 oktober Bezoek + museum Buntschoten/Spakenburg, vrijwilligersteam Marien Barnard en Ad van Alphen 
4. Vrijdag 16 oktober Bezoek Zaanse Schans, vrijwilligersteam Rieta van Ginkel en Bernard Straatman
5. Zaterdag 17 oktober Bezoek Intratuin in Ter Aar, vrijwilligersteam, Liesbeth en René Zubcevic

 

Afhankelijk van situatie rond het coronavirus en mogelijk nieuwe maatregelen van het kabinet zullen we de uitjes na 20 oktober al dan niet hervatten.

 

In het positieve geval zullen we de uitjes weer hervatten vanaf woensdag 21 oktober met als eerste uitje op woensdag 21 oktober Rondrit + lunch bij Fletcher Marina Lounge te Loosdrecht, vrijwilligersteam Ina van Nes en Rinus van Engelen.

 

Wanneer de situatie daartoe aanleiding geeft, zal er nieuwe informatie komen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Gery Eikelboom.

 

Hebt u vragen op welk gebied dan ook, bel met Gery, onze projectleider op 06 - 21 23 49 93
of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beste leden, er zijn weer nieuwe foto's toegevoegd van de rit over de Utrechtse heuvelrug via Doorn en Langbroek naar kasteel Groeneveld.

Nog geen twee weken geleden was Frans Noordijk (85) nog gewoon onder de mensen. Hij hoopt dat de coronacrisis niet te lang gaat duren. ‘Het

Beste leden, na 8 jaar met ons boekingssysteem te hebben gewerkt gaat het Nationaal Ouderenfonds over op een nieuw systeem. En ook wij gaan daarin